Friday, October 3, 2008

BEST İSTANBUL ERDEK’İ MOTİVE ETTİ… =)



BEST İstanbul hafta sonunu Erdek’te geçirdi. Üyelerinin motivasyonunu artırmayı hedef alan BEST İstanbul, bu hedefine ulaşmakla yetinmeyerek Erdeklilerinde motivasyonunu da oldukça artırdı. Motivasyon hafta sonunda Erdek kaymakamının şahsi masasından temin edilen “projeksiyon cihazı” ile Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bize tahsis edilen binada gerçekleştirilen verimli toplantı eğitimlerinin yanı sıra olası bir IPF (International Project Forum) için fizibilite çalışması yapıldı. Erdek sakinleri Avrupa Ülkelerinden gelecek üniversite öğrencilerinin toplantılarını orda gerçekleştireceği fikriyle oldukça yakından ilgilendiler. Hatta bu fikir üzerine yerel gazetede bizimle ilgili bir habere yer vermeye karar verdiler.
Her zaman olduğu gibi motivasyon hafta sonunda eğitim ve çalışmaların yanında yine EĞLENCE vardı. BEST İstanbul üyeleri hem denize girerek yazın son güneşini değerlendirdi, hem de oyunlar oynayarak genel kültürünü artırdı.
Bu hafta sonundan kulüp üyelerinden Can Yayımlar feribotu kaçırmak istemiyorsa iftar saatinden önce yola çıkması gerektiğini, Gökşin Liu kübik ve kübizm arasındaki farkı, Osman Gören Türkçesi “kolaylaştırma” olan bizim “facilitation” dediğimiz toplantı yönetiminde kullanılmaması gereken öldürücü kelimelerin neler olduğunu öğrendi. Bununla beraber üyelerimiz birlikte geçirdikleri 48 saatten sonra birbirleriyle yeni şeyler paylaştılar. Mesela hepimiz Yuşa Hakan Battal’ın aslında Başbakan olmak istediğini, Ufuk Uğurlu’nun eğitim vermenin dayanılmaz hazzına vardığını, Çağatay Yelkarası’nın yatak yerine tek kişilik koltukta uyumayı tercih ettiğini, Kübra Kamber’in çay demleyemediğini ve evde de bu işi Ayça Aliyazıcıoğlu’na yaptırdığını, İsmail Sincik’in ise otostop çekmede ne kadar profesyonelleştiğini artık biliyoruz. =)
Bir motivasyon hafta sonunda, bir eğlence parkında yada bir uzun yolculukta daha görüşmek dileğiyle….

No comments: