Tuesday, September 30, 2008

PR'ın ötesinde: CAN; siz isteyin, o hepsini sizin için YAYIMLAR

Kulübümüzün eski dönem temsilcisi, yeni dönem PR (halkla ilişkiler) sorumlusu Can Yayımlar Ebru Destan ile  yaşadığı çalkantılı aşk hayatı ile gündemden düşmüyor. Can her ne kadar her ortamda Ebru ile olan ilişkisini yalanlasa ve bunu Ebrunun medyada yer almak için planladığını söylese de, geçtiğimiz pazar günü Ortaköy sahilinde Ebru Destan'ın arkasından bakarken objektifimize yansıyan bu fotoğrafı bizi düşündürdü, kararı siz okuyuculara bırakıyoruz. Çalkantılı aşk hayatı ve tek gecelik aşklarına rağmen Canın sahip olduğu BEST tecrübesi ve katıldığı kurslar ile kıvrak zekası onu PR'lık yolunda eşsiz kılıyor. Çeşitli ortamlarda kendisine örnek olarak eski kulüp temsilcisi ve geçmiş dönem BEST genel başkanı Ömer Hantal'ı örnek aldığını belirten ve hedefleri arasında milletvekili olmak bulunan Can'ın yolunun açık olmasını diliyor ve çek kızlarına karşı dikkatli olmasını öneriyoruz. Kulüp için adeta bir ilham kaynağı olan Can Yayımlar'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ananla Nasıl Tanıştım?


Amerikan televizyonlarının sevilen dizilerinden "How I Met Your Mother" yaz sezonunda (ve tüm diğer sezonlarda) yaratıcılık sıkıntısına düşen kanallarımız tarafından Türkçe'ye uyarlanıyor. Yerli ismi "Ananla Nasıl Tanıştım?" olarak belirlenen komedi dizisinin güzel karakteri Robin'i canlandıracak oyuncu belli oldu: Şehnaz Tango ve Ayrılsak Da Beraberiz dizilerinden tanıdığımız Ayşe Tolga!
  

Dizinin baş karakteri Ted Mosby için ise tanınmadık bir yüz arayan yapımcılar üniversite öğrencisi İsmail Sincik'te karar kıldı.